Uw winkelnaam op elke zak voer

Hobbyvoer met merk uitstraling

Voerwaarts BV heeft een uniek concept voor private label hobbyvoer. Voerwaarts zet geen merk in de markt, maar richt zich op ’t huismerk voor de voerdealer (fouragehandel en dierenspeciaalzaak). Omdat een huismerk in een witte blanco verpakking geen meerwaarde biedt en een eigen verpakking drukken voor veel winkels niet haalbaar is, werkt Voerwaarts BV met mooie voorbedrukte verpakkingen per diergroep zonder tekst of merknaam. De drempel om in te stappen is laag. Al vanaf 1 verpakking per product verpakken wij hobbyvoer voor u, met uw eigen bedrijfsgegevens en/of logo op het label.
Download hier onze menukaart (PDF) met daarop ons gehele assortiment in 1 handig overzicht.

al vanaf 1 zak uw naam of logo op de zakken

Binnen Voerwaarts BV is August Offenberg verantwoordelijk voor de hobbyvoeders. August heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hobbyvoer zowel op nutritioneel als commercieel vlak.

Bel of mail August Offenberg,
tel. 06-2060 5170 / a.offenberg@voerwaarts.nl
August Offenberg

De voordelen voor u:

Al vanaf 1 verpakking per product verpakken wij hobbyvoer voor u, met uw eigen bedrijfsgegevens en/of logo op het label. Exclusiviteit voor uw regio is uiteraard bespreekbaar.

Voerwaarts produceert de meeste hobbyvoeders in de eigen fabriek in Sinderen. We werken met een klein team met weinig overheadkosten en omdat we geen merk op de markt brengen sparen we promotiekosten uit.
Onze producten zijn in de regel wat gunstiger geprijsd dan de bekende merken in hobbyvoer. U bepaalt de verkoopprijs van de producten uiteraard zelf, maar uitgaande van onze adviesprijzen bieden we een uitstekende marge bij een concurrerende verkoopprijs. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met de samenstellingen van hobbyvoeders en Voerwaarts heeft zich inmiddels meer dan 10 jaar bewezen in de markt. Onze producten hebben
een perfecte prijs- / kwaliteitsverhouding.
Bij hondenvoer en paardenvoer zien we dat een deel van de klanten erg merkbewust is. Bij voer voor kippen, schapen en konijnen is dat veel minder het geval. We kunnen inmiddels dan ook stellen dat het overschakelen naar onze voeders zonder uitzondering probleemloos verloopt! 

Voerwaarts heeft een zeer breed assortiment verpakte voeders voor hobbydieren, hobbymatig gehouden vee en tuindieren. Elke diergroep heeft zijn eigen verpakking.Naast de voeders uit eigen productie kan Voerwaarts bovendien agrarische voerspecialiteiten zoals kalvermelk, mineralen, verpakt ruwvoer, likstenen en supplementen van de volgende merken op stukniveau meeleveren; Hartog, KNZ, Sprayfo, Gedizo en Provimi.

Binnen Voerwaarts BV is August Offenberg verantwoordelijk voor de hobbyvoeders. August heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hobbyvoer zowel op nutritioneel als commercieel vlak. De labels van ons hobbyvoer zijn door August naast de wettelijk verplichte informatie ook voorzien van goede voederadviezen. Bij elk product kunnen wij marketingteksten leveren voor uw website of folder. Ook bestaat de mogelijkheid dat we een training verzorgen voor u of uw winkelpersoneel om de kennis van voeding van bijvoorbeeld kippen, schapen, geiten of tuinvogels bij te spijkeren.

Levering aan retailers
Onze klanten zijn (grote) dierenspeciaalzaken, fouragehandelaren, (voer-)webshops, collega mengvoederbedrijven en retailketens. Voor retailketens kunnen wij ook voer in kleinverpakkingen produceren van 1 tot 5kg. Verpakking onder beschermende atmosfeer behoort daarbij tot de mogelijkheden. Onderstaand ziet u de producten die wij standaard produceren, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk!

Kuikenvoer
Schapenvoer
Geiten-, Herten-, alpacavoer
varkensvoer
Voer voor tuinvogels, egels en eekhoorns
konijnenvoer
Kippenvoer
rundveevoer
Paardenvoer
circulair voer

Klik op de categorie van uw keuze om de verschillende producten te zien of scroll de pagina door naar onderen

Klik op de categorie van uw keuze om de verschillende producten te zien of scroll de pagina door naar onderen

Kuikenvoer

Kuikenvoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
21500Start- & Opfokkruimel eiwitrijkProductinfo (pdf)
21900KuikenmeelProductinfo (pdf)
10500KuikenkorrelsProductinfo (pdf)
24000Kuikenzaad 1Productinfo (pdf)
38471Circulaire (vlees)kuikenkorrelProductinfo (pdf)

De eigen verpakking voor het kuikenvoer onderstreept de focus die er bij Voerwaarts op kuikenvoer ligt. Start & Opfokkruimel is een mooie fijne kruimel geschikt voor de eerste kritische weken. Ons Kuikenmeel wordt gewalst in plaats van gemalen. Dit geeft een mooie egale structuur wat bijdraagt aan een goede opname. De Kuikenkorrels worden op 2mm geperst en zijn door de fijne structuur al door zeer jonge kuikens goed te eten.

Kippenvoer

Kippenvoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
10100ScharrelgraanProductinfo (pdf)
19600Gemengd graan (hele mais)Productinfo (pdf)
17900Scharrelmix (granen, korrels en grit)Productinfo (pdf)
10300Scharrel-LegkorrelsProductinfo (pdf)
10200LegkorrelsProductinfo (pdf)
21700LegmeelProductinfo (pdf)
21600Foktoomkorrel (kriel-)kippenProductinfo (pdf)
38470Circulaire legkorrelProductinfo (pdf)

Overig pluimvee

Art. nr.ProductnaamProductinformatie
10700SierwatervogelkorrelsProductinfo (pdf)
21800KalkoenkruimelProductinfo (pdf)

Het kippenvoer is de grootste omzetgroep binnen de hobbyvoeders bij Voerwaarts. Gunstig geprijsd Scharrelgraan is een volumemaker bij vrijwel al onze klanten. Enkel Scharrrelgraan en Scharrelmix worden in plastic verpakt zodat de klant de onberispelijke kwaliteit direct kan zien.
Binnen de legkorrels is er een economy variant genaamd ‘Scharrel-legkorrels’. Deze korrel heeft een lager eiwitgehalte maar volstaat nog altijd prima voor de hobbymatig gehouden kippen. De Legkorrels en het Legmeel zijn luxer van receptuur, geven een goede legproductie zonder de onderhoudsbehoefte van de kippen zelf uit het oog te verliezen.
Voor de broedperiode hebben we Foktoomkorrels in 2mm formaat; een legkorrel speciaal gefocust op een goede bevruchting en uitkomst van de eieren. Door het fijne formaat van deze korrel wordt deze korrel bij dealers ook wel als krielkippenlegkorrel verkocht.

Konijnen- en Caviavoer

Konijnen- en caviavoer

Check ook onze informatiepagina over caviavoer:

Art. nr.ProductnaamProductinformatie
11600Gemengd konijnenvoerProductinfo (pdf)
11400Konijnenkorrels hobbyProductinfo (pdf)
19800Konijnenkorrels sportProductinfo (pdf)
11500Konijnenkorrels protectProductinfo (pdf)
22900VleeskonijnenkorrelProductinfo (pdf)
11700Caviakorrels met vitamine CProductinfo (pdf)
55800Gemengd CaviavoerProductinfo (pdf)

In menig dierenwinkel worden grote zakken konijnenvoer nog ‘uitgepond‘ naar kleinere verpakkingen voor mensen met één of twee konijnen. Gemengd Konijnenvoer en Konijnenkorrels hobby zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Konijnenfokkers zijn enthousiast over Konijnenkorrels sport en met Konijnenkorrels protect zijn problemen met opgroeiende jonge konijnen verleden tijd.

Voerwaarts Caviavoer wordt geroemd bij caviafokkers, niet voor niets dat we dealers hebben die het per volle pallet afnemen omdat er klanten van heinde en ver voor komen. Onze kennis en kunde over caviavoer hebben we uitgeschreven op de informatiepagina www.caviavoer.nl

Schapenvoer

Schapenvoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
11800Schapenbrok conditieProductinfo (pdf)
19900Schapenbrok lactoProductinfo (pdf)
12100Lammerkorrels groeiProductinfo (pdf)
51800Novilam LammerenmelkProductinfo (pdf)

Schapenvoer is een grote assortimentsgroep binnen het hobbyvoer assortiment van Voerwaarts. Wij zijn goed bekend met de schapenhouderij zowel met op vlees gerichte rassen als met zeldzame (hobby) rassen of heideschapen. Met Schapenbrok Conditie kan het gros van de schapen jaarrond worden verzorgd. Schapenbrok lacto biedt extra eiwit en energie voor zogende ooien.

Check ook onze informatiepagina’s over schapen- en lammerenvoer:

Geiten-, Herten- & Alpacavoer

Geiten-, Herten-, alpacavoer

Check ook onze informatiepagina over alpacavoer:

Art. nr.ProductnaamProductinformatie
12200Geitenkorrel conditie 3mmProductinfo (pdf)
13000Geitenbrok basis (grof) 5mmProductinfo (pdf)
17400HertenbrokProductinfo (pdf)
464770HerkauwersnoepProductinfo (pdf)
14600Alpacavoer AlpaminProductinfo (pdf)
14800Alpacavoer AlprofosProductinfo (pdf)
14500Alpacavoer AlpabasProductinfo (pdf)

Alpaca’s zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Voerwaarts heeft voor deze bijzondere dieren de samenwerking gezocht met het europese topmerk Alpamin en treedt op als verdeler voor Nederland. Alpabas komt uit onze eigen fabriek en biedt in combinatie met Alpamin een perfecte voeding voor elke situatie. Meer informatie hierover is te vinden op de informatiepagina www.alpamin.nl.
Voor hobbymatig gehouden geiten hebben we een 3mm korrel of een 5mm brok beschikbaar. De fijne korrel past beter bij dwerggeiten. De verhouding calcium-fosfor heeft extra aandacht gehad in deze voeders waardoor het ook probleemloos aan bokken kan worden gevoerd en een speciale bokkenbrok niet nodig is om blaasgruis of nierstenen te voorkomen.

Varkensvoer

varkensvoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
22200Easy Wean (prestart-kruimel)Productinfo (pdf)
12800Biggenkorrels startProductinfo (pdf)
369025BiggenmuesliProductinfo (pdf)
12700Varkensbrok hobby / sereenProductinfo (pdf)
20800ZeugenbrokProductinfo (pdf)
13800VleesvarkensbrokProductinfo (pdf)
38441Circulair zeug dracht / onderhoudProductinfo (pdf)
38442Circulair lacto zeug & bigProductinfo (pdf)
38443Circulair varken opfokProductinfo (pdf)
38444Circulair vleesvarkens finishProductinfo (pdf)

Onze ervaring in professioneel varkensvoer vertalen we ook voor de voer-dealers naar een breed assortiment varkensvoer in zakgoed. Wij zien een groeiende groep mensen weer zelf wat varkens houden voor de eigen vleesvoorziening. Ons varkensvoer assortiment heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Dit in combinatie met onze kennis van varkens maken Voerwaarts de juiste leverancier voor dit segment.

Rundveevoer

Rundveevoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
50100Vivo kalvermuesli groeiProductinfo (pdf)
20700Kalverbrok groeiProductinfo (pdf)
12300Rundveebrok AProductinfo (pdf)
16900Vite Milk PlusProductinfo (pdf)
35700Vite Milk 40%MMPProductinfo (pdf)
50200Beef MashProductinfo (pdf)
50800Vleesveebrok Finish MeatProductinfo (pdf)
50900Vleesveebrok Finish ExcellentProductinfo (pdf)
50500Circulair mineralenbrok vitaalProductinfo (pdf)
50400Circulair kalveropfok brokProductinfo (pdf)
38466Circulair vleesveebrokProductinfo (pdf)

Heeft u als winkel klanten die kleinschalig rundvee houden? Dan bent uw bij Voerwaarts aan het juiste adres. Voor elke situatie hebben we een passend voer. Voor de moederloze opfok van kalfjes tot het afmesten van luxe bespierd vleesvee. Ook voor minder bekende rassen die vaak extensief worden gehouden zoals schotse Hooglanders, Galloway of Brandrode runderen hebben we passende voeders voor op stal naast ruwvoer of als bijvoer naast weidegang om te voorzien in de juiste mineralen en vitamines.

Paardenvoer

Paardenvoer
Art. nr.ProductnaamProductinformatie
10800Conditiebrok [basis]Productinfo (pdf)
10900Uniform XL [basis-sport]Productinfo (pdf)
11000Optisport XLProductinfo (pdf)
11200Merrie & VeulenbrokProductinfo (pdf)
23200Paardensnoep RoodfruitProductinfo (pdf)
23300Paardensnoep VeldkruidenProductinfo (pdf)
23400Paardensnoep VanilleProductinfo (pdf)

De markt van paardenvoer wordt beheerst door grote merken. Het is een diergroep waar het verkopen van een huismerk het beste werkt wanneer u als winkelier beschikt over kennis van paarden én de nodige overtuigingskracht. Met het Voerwaarts assortiment zijn volumeartikelen als een basisbrok en een sportbrok uitstekend in te vullen. De namen van de voeders kunnen naar uw wens worden aangepast.

Naast de reguliere paardenbrokken levert Voerwaarts ook paardensnoep in grootverpakking. Veel van onze winkels wegen dit uit in zakjes of emmers om zo voordelig paardensnoep aan te kunnen bieden.

Buitenvogels & Tuinbewoners

Voer voor tuinvogels, egels en eekhoorns

Check ook onze informatiepagina’s over vogel-, egel-, en eekhoornvoer:

Art. nr.ProductnaamProductinformatie
63300Eekhoornvoer met notenProductinfo (pdf)
63400Egelvoer met insectenProductinfo (pdf)
58400Strooivoer SupremeProductinfo (pdf)
60900High Energy & No Mess vogelvoerProductinfo (pdf)
58700Gestreepte zonnepittenProductinfo (pdf)
50700Zwarte zonnepittenProductinfo (pdf)
59000Gepelde zonnebloempittenProductinfo (pdf)
61100Gepelde pinda’sProductinfo (pdf)
62100Pindastukjes geblancheerdProductinfo (pdf)
64800Doppinda’sProductinfo (pdf)
001414Meelwormen gedroogdProductinfo (pdf)
64500Mini kreeftjes 1-2cmProductinfo (pdf)

De sterkst groeiende groep in ons assortiment is die van tuinvogels, egels en eekhoorns. Onze specifieke kennis van deze groep en ons brede assortiment maken dat we producten voor deze diergroep mogen produceren voor winkels en winkelketens in binnen- en buitenland.
In deze groep liggen nog veel kansen voor uw winkel. Iedere klant die  uw winkel binnen komt is immers een potentiële klant voor vogelvoer. De juiste samenstelling zorgt ervoor dat populaire tuinvogels op het voer afkomen en niet alleen een duif of een kraai. Onze samenstellingen dragen bij aan meer herhalingsaankopen. Over vogelvoer, egelvoer en eekhoornvoer hebben wij speciale informatiepagina’s geschreven die als het ware een mini-cursus op deze onderwerpen zijn.

Enkelvoudige voeders

Art.nr.Productnaam
51100Sojaschroot Hipro
20900Gerstemeel
53100Roggemeel
24700Maisvlokken
18400Gebroken mais (geschoond)
18500Mais (geschoond)
18700Tarwe (geschoond)
18800Gerst (geschoond)
15100Lijnzaad
15400Gepelde havervlokken
54700Gesneden gepelde haver
13900Maismeel
38800Babycornpellets
Art. nr.Productnaam
15300Spelt (geschoond)
60800Sojaolie
35900Dextrose
30900Veevoederzout
31100Natriumbicarbonaat
30700Krijt
12600Bietenpulpbrok 6mm
15000Tarwezemelen Meneba
63500Knäckebrödmeel
63600Broodmeel
60700Melasse – rietmelasse
54500Hartog Grasbrok

Ook voor enkelvoudige granen, zaden en bijvoorbeeld goed wellende bietenpulp bent u bij Voerwaarts aan het juiste adres. Dit assortiment is altijd ruim en vers op voorraad.

Circulair voer

Circulair voer

Check ook onze informatiepagina over circulair voer:

Art. nr.ProductnaamProductinformatie
38441Circulair zeug dracht/onderhoudProductinfo (pdf)
38442Circulair lacto zeug & bigProductinfo (pdf)
38443Circulair varken opfokProductinfo (pdf)
38444Circulair vleesvarkens finishProductinfo (pdf)
38470Circulaire legkorrelProductinfo (pdf)
38471Circulaire (vlees)kuikenkorrelProductinfo (pdf)
50500Circulair mineralenbrok vitaalProductinfo (pdf)
50400Circulair kalveropfok brokProductinfo (pdf)
38466Circulair vleesveebrok RE13Productinfo (pdf)

Circulair voer is volledig samengesteld met retourstromen en reststromen van humane voeding.
Met Voerwaarts circulair voer krijgt het vee voer;

  • dat niet concurreert met humane voeding
  • gemaakt van rest- en retourstromen van humane voeding
  • waarvoor geen landbouwgrond is gebruikt
  • zonder granen, sojaproducten of andere voor dieren geteelde ingrediënten
  • met een zeer lage CO2-footprint.

Circulair voer is vooral interessant voor uw klanten met kippen, varkens of runderen die hun producten aan huis of lokaal verkopen. Het circulaire voer geeft unieke verkoopargumenten voor boerderijzuivel, -vlees en -eieren!