Medewerkers

Rob Nieuwenhuis

Naast directietaken bestaat het werk van Rob uit het bezoeken en begeleiden van onze afnemers in de zeugenhouderij. Rob heeft een tomeloze passie voor biggen en mag graag met innovatie van producten bezig zijn. Rob is veel onderweg maar verzorgt op kantoor ook de grondstofinkopen en het overgrote deel van de nutritie.

August Offenberg

De werkzaamheden van August liggen naast directietaken in het begeleiden van onze afnemers in de retail. August heeft passie voor hobbydieren en hun voeding en is ook graag bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe producten voor hobbydieren. Op kantoor is hij bezig met marketing, de agrarische webshops en met de productieplanning van de locatie Toldijk.

Gerard Bruil

De dagelijkse gang van zaken voor wat betreft aanvoer grondstoffen, productie en afvoer in de fabriek worden door Gerard in zijn functie als bedrijfsleider/operator gecoördineerd. Het onderhoud van de fabriek en de kwaliteitszorg zijn ook onderdeel van Gerards dagelijkse werkzaamheden.

Voerwaarts
Joeri Hanselman

Joeri verzorgt als operator in de fabriek dagelijks de productie van de voeders.

Pim Wossink

Pim bemant de ‘verkoop binnendienst’. Hij organiseert de stukgoed bestellingen naar winkels, boeren en particulieren. Daarnaast is Pim een echte allrounder die ook zijn mannetje staat in de winkel, bij het orderpicken, de productie en zelfs op beurzen.

José Klein Sessink

De administratie en facturatie is in handen van José. Zij is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, neemt bestellingen aan, controleert inkomende facturen en zorgt voor facturatie en betalingen.

Francis Koskamp

Voor de klanten in de regio rond de fabriek is Francis het gezicht van het bedrijf. Zij staat in de winkel en helpt de lokale afnemers. Met haar passie voor paarden en andere dieren en achtergrond in de veehouderij adviseert ze boeren en andere dierenliefhebbers met het grootste gemak.

Hans Wensink
Hans Wensink

Hans helpt met zijn agrarische achtergrond de klanten in de winkel met raad en daad. Daarnaast verzorgt Hans het klaarmaken van de online bestelde pakketten en zet hij de orders voor de bezorgroute in de Achtherhoek klaar.

Dirk Franken

Dirk is orderpicker voor de orders naar retailers. Daarnaast houdt hij met Pim de etiketten up-to-date en regelmatig is Dirk ook op locatie Toldijk te vinden voor het produceren van snacks en tuindierenvoer.

Gerrit Laarman

Gerrit bezoekt als onze vertegenwoordiger dierenwinkels en waar nodig hobbydierhouders en voorziet ze van passend advies bij onze voeders.

Solo van der Linde

Solo is op zaterdagen en in vakanties regelmatig bij Voerwaarts te vinden. Hij helpt graag klanten in de winkel, maar staat ook zijn mannetje bij licht productiewerk, bij schoonmaakwerkzaamheden of bij ’t orderpicken.

Senna Rusink

Senna helpt als vakantie- en zaterdagkracht in de winkel en verricht ook productiewerk, orderpicken en schoonmaakwerk.

Sten Nieuwenhuis

Sten is naast zijn studie regelmatig bij Voerwaarts te vinden. Hij helpt graag in de winkel of bij het inpakken van postpaketten.

Sam de Wit

Sam helpt als vakantie- en zaterdagkracht bij licht productiewerk, orderpicken en schoonmaakwerk op locatie Sinderen.

Joanne Franken

Joanne helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Tom Ruessink

Tom helpt elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Teije Beuseker

Teije helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Lisanne Pul

Lisanne helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Lynn van de Burgt

Lynn helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Joy Geurts

Joy helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Timo Steert

Timo helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Amber Franck

Amber helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van snacks en specialiteiten op de locatie in Toldijk.

Ernst de Haas

Ernst is de voorman in de productie in Toldijk.